Domov Forumi Razno OAK Delovna akcija na koči P. Skalarja na Kaninu

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Gregor Bratož Gregor Bratož 6 let, 6 mesecev nazaj.

• Avtor
    Prispevki
    Mojca Cencič
    Participant

Klical me je daleč naokoli poznani buški gorski vodnik Robert Rot, da je v soboto predvidena delovna akcija na koči, na katero smo vabljeni tudi mi. Če bi kdo imel voljo in uspel odrinit proti kaninskim vršacem, naj mi javi. Dogovorjen je brezplačni prevoz z gondolo, po predhodni prijavi. V četrtek bo še 1x spročil, če akcija bo – predvsem zaradi vremena. Ahoj

Gregor Bratož
    Gregor Bratož
    Moderator

Mojca, mogoče bi bilo take objave za delit tudi preko maila. Mislim da se vseeno bolj gleda maile kot naš forum, čeprav jaz ki največ objavljam tudi skoraj nikoli ne dobim odgovora…

Če poveš meni lahko dam tudi na prvo stran ampak itak verjetno od danes do sobote ne bo prevelikega odziva…

LP Gregor B.

Luka Mezek
    Luka Mezek
    Participant

Res je!  Mail pogosteje gledamo. Po drugi strani smo si sami krivi. Jaz recimo sem šele sedaj videl, kar mi je žal saj bi bilo lepo pomagat sovaščanu Rotkotu 😉 …in ostali prijetni klapi iz BCa

Mojca Cencič
    Participant

Saj je verjetno odpadlo zaradi vremena. Glede foruma…kakšen smisel ima potem ta skriti del foruma, če ga nihče ne gleda? Booo

Gregor Bratož
    Gregor Bratož
    Moderator

Skriti del foruma ima smisel da se lahko mi pogovarjamo in tega nobeden drugi ki ni prijavljen ne vidi.

Kar se pa tiče branja foruma in objavljanja na njem je druga zgodba na kateri bomo morali še veliko delati če želimo da se bo ta klub normalno razvijal…

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.